CONTRIBUȚIA NOASTRĂ

Modalități prin care contribuim la dezvoltarea afacerilor în care investim includ:

Accelerarea creșterii

Principala menire a capitalului pe care îl investim este de a susține o creștere accelerată a afacerii. În plus, echipa noastră are o experiență amplă în achiziții și fuziuni, ceea ce ne permite să accelerăm creșterea firmei în care suntem investitori, prin achiziții succesive.

Înțelegerea și monitorizarea performanței

Credem că dezvoltarea sustenabilă a unei afaceri nu se poate face decât înțelegând care sunt atuurile și sursele principale de valoare pe care aceasta le are la dispoziție. Experiența echipei noastre și analiza detaliată pe care o facem în derularea procesului de investiție ne permit să identificăm aceste surse de valoare și, mai apoi, să ajutăm compania să construiască sisteme de monitorizare specifice care să îmbunătățească eficiența echipei de management.

Întărirea echipei de conducere

Salturi mari în dezvoltarea unei firme mici necesită, în general, extinderea echipei de management cu oameni care completează și amplifică experiența fondatorului. Ajutăm fondatorul să dezvolte această echipă prin identificarea ariilor de expertiză care trebuie întărite, și oferind sprijin pentru definirea concretă a rolurilor și pentru identificarea celor mai buni candidați.

Crearea structurilor de guvernanță corporativă potrivite

Suntem adepții unei structuri clare și transparente de guvernanță corporativă în firmele în care investim, înțelegând, în același timp, nevoia de a păstra suplețea procesului de decizie, care este una din virtuțile firmelor antreprenoriale. Ne implicăm la nivelul Consiliului de Administrație și în alte domenii de construcție organizațională care susțin creșterea și permit luarea unor decizii mai bune.

Acces la o bază largă de competență

Suntem parte dintr-un grup deținut de antreprenori români de succes și membrii echipei noastre au o experiență profesională bogată în România dar și în mari capitale financiare ale lumii. Avem resurse ample de experiență și competențe tehnice, fie din cadrul grupului fie din reteaua extinsă de specialiști pe care ne-am construit-o, care pot fi o sursă de inspirație pentru firmele în care investim.

Optimizarea surselor de finanțare

Experiența echipei noastre în domeniul financiar și bancar ne permite să ajutăm firmele în care investim să își optimizeze structura de finanțare. Putem de asemenea deschide uși către instituții financiare și oferi susținere în procesul de negociere a condițiilor de finanțare.